У Києві на Майдані Незалежності тривають акції протесту. Про це розповіли в телеграм-каналі PavlovskyNEWS.

Як повідомляється, масштабні протести на сьогодні запланували учасники руху, який виступає за захист представників малого бізнесу « " SaveФОП»

"На Майдані знову неспокійно, сьогодні анонсовано "масштабний марш" учасників руху saveфоп. Як повідомляє наш журналіст, на даний момент активісти виступають з імпровізованої сцени. Кількість людей можете судити по фото", - написали в телеграм-каналі.

На опублікованих знімках – кілька сотень протестувальників під снігопадом. Погодні умови сьогодні в Києві не самі підходящі для маршів і протестів. На фото також видно представників служб охорони порядку, які спостерігають за проведенням мітингу.

Фото: PavlovskyNEWS.
Фото: PavlovskyNEWS.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Фото: PavlovskyNEWS.
Фото: PavlovskyNEWS.

Фото: PavlovskyNEWS.
Фото: PavlovskyNEWS.

За даними телеграм-каналу, протестувальники мають намір рухатися від Майдану Незалежності до будівлі представництва Європейського Союзу, а звідти – під будівлі Конституційного Суду і посольства Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, раніше У Києві бунтують підприємці, центр столиці оточений силовиками: сподіваються "дотиснути" до Нового року

Як повідомляє портал Знай.ua На Майдані силовики з кийками розганяли мітингувальники - " вдарили по голові, знепритомнів"