У Києві маршрутник забув закрити двері і "втратив" пасажирку. Про цю дивну подію повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері у вівторок, 26 січня. З дверей маршрутки №580 неподалік від зупинки громадського транспорту "Алішера Навої", на бульварі Перова, випала жінка.

За словами очевидців, маршрутник продовжив рух, не закривши двері автобуса, і пасажирка випала прямо на дорогу.

На місці події - калюжа крові на асфальті. Решту пасажирів попросили покинуть салон автобуса, на місці події працюють правоохоронці бригада швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Напевно, битком набита маршрутка була, що люди випадали!», «Блін... На всіх маршрутах таке практикують не закривати двері, особливо влітку і пофіг, що в салоні стоячі пасажири і потрібно хором кричати, щоб дійшло до водія...", "І вони ще проїзд до 12 гривень хочуть підняти!",- обурюються городяни.

"Воно думало, що в селі дрова везе! Цих водіїв маршруток, кожні три години треба перевірити на адекватність! Забрати права назавжди, без права управління взагалі!», - вважають інші.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.