У Києві помітили автомобіль, який викликає щонайменше здивування очевидців. Про дивний гібрид кустарного виробництва повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

Як повідомляється, дивний "гібрид" машин марок BMW і "Волга" з українськими номерами розсікає по столичних вулицях.

"Що за диво-апарат був помічений в Києві?",- пише автор знімка.

У коментарях кияни висловлюють думку про те, що автомобіль явно Саморобний, а його автор мріяв про BMW, але грошей вистачило тільки на стареньку "Волгу".

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Така тільки у мене і у Майкла Джексона", "Коли ти крутий пацан, мрієш про "БМВ", а у тебе, всього лише "Волга"", "Українець взяв трішки з «БМВ» - трошечки з "Волги" і вийшов суржик", - вважають коментатори.

"Суміш бульдога з носорогом", "Та ну, який фотошоп, це колгосп продакшен», «BMWolga», «Ззаду піонер, а спереду пенсіонер!", "Бетмен Київський", "Це нещадно так, по-українськи...",- регочуть інші.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.