Стало відомо про те, що в Києві розшукують чоловіка, який безвісти зник. Останній раз його бачили у Святвечір, 6 січня.

Таким чином, повідомляється, що Кравець Андрій Іванович 1996 року народження, планував їхати з селища міського типу Десна в місто Бахмут, але, пропав.

Востаннє він виходив на зв'язок ще 6 січня, і відтоді про нього ніхто нічого не чув.

На вигляд йому від 25 до 30 років, зріст невеликий, 165-170 сантиметрів, і середньої статури. Волосся у чоловіка темного кольору, короткі, а вилиці яскраво виражені.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На лівій частині грудей у нього є татуювання-патрон.

Одягнений був у курточку світло-рожевого кольору і чорні штани.

При собі у нього повинні бути документи військового, а також паспорт.

Якщо раптом пощастить, і ви його зустрінете, негайно повідомте про це за номерами телефонів 0501542090 або ж 0676392880. Також, можете телефонувати на спецлінію поліції 102.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.