У Києві значно підвищився попит на покупку заміських котеджних будинків у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Детальніше про це розповідає "NAI Ukraine".

Повідомляється, що за 2020 рік котеджне житло в передмісті столиці значно зросло в попиті. Забудовники відзначають, що продажі збільшилися на 15-20%. На думку видання, така тенденція пов'язана з пандемією коронавірусу.

"Пандемія змусила переглянути свої погляди на проживання на користь більш комфортного оточення і більшого простору", - йдеться в повідомленні.

В цей же час більшість київських забудовників, які займаються багатоповерховими комплексами, відзначили, що у них спостерігається деяке просідання попиту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Котедж / скріншот з відео
Котедж / скріншот з відео

На сьогоднішній день найбільше киян цікавлять проекти, збалансовані за функціональністю, площею і ціною: в середньому це 100-200 кв.м. з ділянкою не більше 12 соток. Покупцям важливо, щоб поруч була розвинена інфраструктура і природні рекреаційні ресурси. У той же час будинки з більшою площею і застарілою архітектурою продаються набагато рідше.

Видання зазначає, що споруда заміських котеджів вимагає іншого підходу, ніж аналогічних будівель в межах міста. Тут не важлива щільність і інфраструктура в крокової доступності-покупцям необхідно відчуття більшого простору і вид, менша щільність і висотність забудови, яка не тисне на жителів.

Нагадаємо, що у Києві комунальники засипали піском бетон, що обвалився в під'їзді

Як повідомляв портал Знай.иа, Кличко закупить для Києва мільйон доз вакцини від ковіда:"я використовував всі зв'язки".

Також Знай.иа писав, що український пенсіонер зліпив байк зі стільця і вогнегасника: справжній король дороги.