У Києві стався розбійний напад на мешканців котеджного містечка. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, у котеджному містечку «Парк Хаус» скоїли розбійний напад на один із будиночків. Пізно ввечері до помешкання проникли три особи, які зв‘язали власників, побили їх та, погрожуючи зброєю, випитували про місце, де сховані гроші.

Зловмисникам вдалося заволодіти 10 тисячами доларів, 150 тисячами гривень, ювелірними прикрасами та автомобілем.

На цьому авто вони втекли, однак пізніше залишили транспортний засіб на вулиці Ялинковій. Злочинці зникли у невідомому напрямку.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини злочину та перевіряють інформацію щодо можливих підозрюваних.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Хтось, як завжди, бреше. Містечко під охороною, в'їзд за перепустками, спостереження, будиночки по 400.000 зелені, і на тобі... Чекайте завтра "ой, це просто зйомки фільму", «ой, це виявляється, гості бухі були», "ой, це не було не там взагалі", «ой, там немає ніякої охорони, просто галявина в лісі...», «Бідні люди, який жах пережили...», - пишуть у коментарях містяни.

«Парк хауз - це охороняється містечко? На сайті містечка: "безпека Вашої сім'ї - цілодобова охорона, в'їзд за перепусткою"», «Як вони виїхали з містечка, цікаво?", "Напевно, пристойні гроші платять за цю охорону. Жителі повинні цю охоронну фірму послати глибоко в ж...», «Напевно, це і є самі охоронці!», - припускають люди.

Нагадаємо, раніше Голодний киянин влаштував "битву" за їжу: "готується до локдауну".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Також «Знай.uа " писав, що У Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.