У Київському педагогічному університеті викладає жінка, яка висловлює свої антиукраїнські погляди публічно.

Детальніше про це розповів громадський діяч Сергій Стерненко у своєму блог.

За словами Стерненка, у нього є відеодокази того, як викладачка культурологи Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова Євгенія Більченко нав'язує своїм студентам антиукраїнську політику. Зокрема, вона висловлює свої погляди публічно на телебаченні терористів ОРДЛО і на лекціях для "драгоманівців".

На 06:16 хвилині відеоролика можна побачити кадр, на якому професор Більченко говорить російською мовою:

"Неонацизм проявлений повною мірою в Чилі, Індонезії, Україні".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За словами Стерненка, дану фразу Більченко вимовила на одній з онлайн-лекцій в університеті.

Студенти університету Драгоманова масово пишуть скарги на професора, оскільки не поділяють її антиукраїнську позицію, проте ні ректорат, ні сама Більченко на них не реагує.

"Сама Більченко пише в коментарях, що вона плювала на ці скарги, а ректорат скаргами просто "підтирається", - додав Стерненко.

За словами громадського діяча, до нього звернулися саме "Драгоманівці", з проханням поширити цю справу. Вони також заявили, що готові "виходити на масові протести".

Сергій Стерненко / скріншот з відео
Сергій Стерненко / скріншот з відео

Нагадаємо, що раніше професор Більченко назвала Україну "Онкохворою американською колонією", чим викликала сильний резонанс у суспільстві.

Як повідомляв портал Знай.иа, спливли резонансні факти про силовика, який побив ветерана АТО в Києві.

Також Знай.иа писав, що Сергій Стерненко разом з мітингувальниками вийшов до будинку Генерального прокурора України Ірини Венедикторою, щоб вона розповіла йому, як виконати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу.