У Києві помітили потужний суперкар. Про це розповіли на сторінці "Topcars" у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що в Києві засвітився люксовий автомобіль модифікації Brabus B63S-700 Widestar.

Даний автомобіль створений на базі Mercedes-Benz GL63 AMG (X166). Під його капотом розташований двигун V-8 twin-turbo об'ємом 5,5 літра і потужністю 700 кінських сил,що дозволяє автомобілю розганятися до 100 кілометрів на годину всього за 4,6 секунди.

Максимальна швидкість Brabus B63S-700 Widestar становить 300 кілометрів на годину.

До публікації додали фотографію автомобіля. На ній можна побачити позашляховик Brabus B63S - 700 Widestar, який стоїть на одній із засніжених вулиць Києва.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Публікація Topcars: Instagram
Публікація Topcars: Instagram
Публікація Topcars: Instagram

Варто відзначити, що компанія Brabus спеціалізується в в основному на моторному і кузовному тюнінгу. В першу чергу вони працюють з автомобілями компанії Mercedes-Benz та іншими, які випускає концерн Daimler AG, наприклад Smart або Maybach.

Нагадавши, у Києві засікли червоний Ferrari за ціною тисяч мінімалок: очей не відірвати

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві засікли елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок - такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також, "Знай.uа" писав, у Києві засікли унікальний Mercedes, автолюбителі пускають слюні: "Про таке можна лише мріяти"