У неділю, 25 жовтня, в Києві був помічений рідкісний середньомоторний суперкар — Porsche Carrera GT. Жовтий красень буквально підірвав автомобільні пабліки в Instagram, де були опубліковані фото шикарної автівки.

Автомобіль почали випускати на заводі в Лейпцигу в 2004 році. Для створення цього суперкарів компанія Porsche використовувала напрацювання, отримані при створенні "леманівських" прототипів в 1990-х роках.

Основа кузова дуже подібна до кузова гоночних машин. А ззаду розташовувався атмосферний V10 об'ємом 5,7 літра розвивав 612 к.с., крутний момент передавався на задні колеса через шестиступінчасту механічну коробку передач.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До першої "сотні" родстер розганявся за 3,9 секунд, а максимальна швидкість становила 330 км/ч.автомобіль випускався до 2006 року і за цей час було випущено всього 1270 екземплярів Carrera GT.

Нагадавши, Знай писав, що львів'яни скаржаться на бездомних, які живуть і смітять у міських парках.

Також Знай писав, що в Запоріжжі промишляє занадто чесний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях своєю відкритістю.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі чоловік, який просив грошей на хліб, незабаром отримає документи і роботу.