У Києві судитимуть чоловіка, який викинув собаку з 12-го поверху в присутності дружини і малолітніх дітей.

Про подробиці події розповідає прес-служба Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що інцидент стався ще в березні 2019 року на території Оболонського району столиці. Подія отримала широкий суспільний резонанс. Слідством було встановлено, що підозрюваний чоловік в ході сварки з дружиною взяв собаку породи Бівер-йоркширський тер'єр і викинув з вікна 12-го поверху.

Прес-служба зазначає, що за тим, що відбувається спостерігали малолітні діти чоловіка, а сам він повністю усвідомлював свої дії. Від отриманих травм тварина загинула на місці події.

Загиблий собака / фото: Київська прокуратура
Загиблий собака / фото: Київська прокуратура

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Довгий час зловмисник ухилявся від явки в правоохоронні органи і прокуратуру, посилаючись на карантинні обмеження, знаходження на самоізоляції та інше. Однак, в той же час підозрюваний скоїв напад з використанням насильства в Шевченківському районі столиці, а також поглумився над однією з могил під Києвом. Після останньої події він був затриманий в поліцію і йому оголосили про підозру.

На даний момент Київська міська прокуратура №5 виконала процесуальні вимоги і направила обвинувальний акт в Оболонський суд міста Києва. Підозрюваному інкримінують частину 3 статті 299 (жорстоке поводження з твариною, яке призвело до її загибелі, вчинене з особливою жорстокістю та у присутності малолітніх дітей) КК України. Чоловікові загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві екс-начальник "Київтранспарксервіс" попався на грішку чиновників Януковича.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві на вході в будівлю Будинку культури, розташованого на вулиці Валерія Лобановського, вивісили прапор невизнаної терористичної республіки «ДНР».

Також Знай.иа писав, що у Києві, на Троєщині, діти і підлітки закидають петардами підвали житлових будинків.