У Фастові (Київська область) правоохоронці разом з активістами забрали у живодерки 12 собак, яких вона тримала у жахливих умовах. "Візит" стався у суботу, 7 листопада.

Як повідомляє прессслужба фастівської поліції на своїй сторінці у Facebook, жінка тримала у своєму домі чотирьох вівчарок, п’ять дорослих і трьох цуценят бульдогів.

Про ненормальні умови для утримання тварин поліції повідомили волонтери. Проти жінки порушили кримінальну справу за статею 299 КК України (Жорстоке поводження з тваринами) та отримали дозвіл на проведення обшуку у домівці підозрюваної.

Як виявилося, мешканка Фастова роками утримувала собак у жахливих умовах. Усі вони породисті, бо йшли на продаж. Жінка лишала тварин без їжі й води на кілька днів, за тваринами не прибирали, їм не надавали медичної допомоги. Багато з них мають серйозні проблеми зі здоров`ям, частина з них загинули черех жахливе ставлення людини.

Врятованих "полонених" волонтери відвезли до київської ветеринарної клініки, де вони отримують належне лікування і пройдуть стерилізацію. Після цього їх віддадуть у добрі руки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляє портал Знай.ua Шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг

Також Знай.ua писав, що У Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого