У Києві сильний снігопад спровокував масштабну ДТП - постраждало відразу 9 автомобілів.

Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 15 січня, на вулиці Антоновича, 156, в Києві. В результаті сильної негоди, зокрема снігопаду, на вказаній вулиці сталася масштабна ДТП - зіткнулося відразу 9 легкових автомобілів. На місце події прибула поліція, яка з'ясовувала всі обставини інциденту.

На опублікованих фото можна помітити, що пошкодження у автомобілів несерйозні – невеликі вм'ятини і подряпини. Крім учасників дорожнього руху також постраждали і припарковані автомобілі.

Зазначимо, що в останні дні Київ накрив сильний снігопад. Водіям і пішоходам слід бути вкрай обережними на дорогах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

ДТП / фото : dtp.kiev.ua
ДТП / фото : dtp.kiev.ua

ДТП / фото : dtp.kiev.ua
ДТП / фото : dtp.kiev.ua

ДТП / фото : dtp.kiev.ua
ДТП / фото : dtp.kiev.ua

ДТП / фото : dtp.kiev.ua
ДТП / фото : dtp.kiev.ua

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.иа писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.