У Черкасах яму на дорозі вирішили закрити килимом. Про це розповіли на сторінці "Справжні Черкаси"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Черкасах, в мікрорайоні Митниця проблему з величезною ямою на дорозі вирішили незвичайним способом — накрили її килимом.

У групі опублікували знімок, на якому можна побачити величезну яму на проїжджій частині, яка накрита старим килимом червоного кольору з білими візерунками. При цьому на килимі знаходяться кілька каменів, які притискають його ямі.

"Вирішення проблеми з ямою на митниці" - зазначено в публікації.

Килим на ямі в Черкасах: Facebook Справжні Черкаси
Килим на ямі в Черкасах: Facebook Справжні Черкаси
килим на ямі в Черкасах: Facebook Справжні Черкаси

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жителі міста не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. В цілому, багато хто сприйняв цю новину з іронією і віджартувалися з цього приводу.

"Аладін загубив", "Килим-літак потрапив у ДТП на митниці", "Бондаренко свого кращого килима не пошкодував, не людина, а брила", "Оскар комусь вручатимуть або барона зустрічають якогось величного", "Ось це так вихід із ситуації", "Креативно", "Килим-літак на відпочинку!" - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до публікації: Facebook Справжні Черкаси
Коментарі до публікації: Facebook Справжні Черкаси
коментарі до публікації: Facebook Справжні Черкаси

Нагадавши, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами - "З г*вна і гілок"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також, "Знай.uа" писав, львів'яни закидали головну ялинку сміттям на Новий Рік, комунальники прозріли: "Дві вантажівки!"