На час локдауну, який почався з 8 січня і закінчиться 24 січня, в столичному метрополітені можливі обмеження на вхід пасажирів. Про це повідомляють у Київській міській держадміністрації.

У метрополітені обіцяють, що будуть повідомляти про можливі обмеження на вході в станції метро за допомогою звукових оголошень, які будуть озвучувати в салонах рухомого складу і безпосередньо на станціях.

Такі заходи спрямовані на те, щоб уникнути стовпотворінь на платформах і у вагонах поїздів.

У той же час в роботі наземного громадського транспорту - трамваїв, тролейбусів, автобусів і маршрутних таксі – також очікуються обмеження.

Зокрема, кількість пасажирів не повинна перевищувати число сидячих місць. При цьому інтервал між автобусами може збільшитися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з тим, киян просять не користуватися послугами наземного транспорту без особливої на те потреби.

Нагадавши, Епіцентр вляпався в історію з неповагою до українців: сидять на "перекурі", поки всі нервують

Як повідомляв Знай. ua, всупереч карантину вихідного дня спортивний клуб Порошенка "забив" на обмеження.

Також Знай.иа писав, що як пройшов карантин вихідного дня в Україні.