У Києві водій в стані алкогольного сп’яніння їздив пішоходною зоною Контрактової площі, ризикуючи збити когось із містян. Про це повідомили у столичній поліції.

Як зазначається, порушник «нарізав кола» поблизу ялинки, а коли на місце події прибув патруль поліції, почав лаятися, погрожувати правоохоронцям та стверджувати, що він – «не проста людина».

Про порушника поліції повідомив небайдужий громадянин. Він зазначив, що водій автомобіля Ford здійснює небезпечні маневри поблизу ялинки, і під його колеса можуть потрапити люди. Правоохоронці попросили заявника спробувати не дати порушнику втекти з місця події.

На допомогу чоловікові поспішили патрульні, що перебували неподалік. Разом вони утримували нахабу до приїзду інспекторів.

Поліцейські виявили у порушника ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

33-річного чоловіка затримали та доставити до Подільського управління поліції.

Від експертизи на алкоголь чоловік навідріз відмовився. Щодо його дій було складено протокол за ч.1 Ст.130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

«І хто ж цей бичара недоношений?», ««Я не проста людина» - сказав чувак на американському битком фьюжені», «Ну і що це було?», «Бидло заїхало п'яне - заарештувати без суду і слідства, і не важливо, хто ця мразь», «Виховна робота на рівні (нічого не буде)», - обурюються кияни.

«А говорок-то наш, донецький», - зазначає дехто.

«П*здец патрульним», «Найстрашніша війна в Україні - це війна нормальних людей з неадекватними... поки перемагають неадекватні», - додають інші.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай.ua писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.