У Києві знову відтермінували введення в експлуатацію автоматизованої системи обліку оплати проїзду. Про це розповіли на сайті «Сьогодні».

Як повідомляється, така система вже почала працювати в автобусах, що курсують за маршрутом №250 (від станції метро "Позняки" до вулиці Олени Пчілки). Однак пристосування, що зчитують оплату за проїзд з банківських карт і смартфонів, відключили.

Городяни відзначають, що за кілька місяців роботи встигли звикнути до нової системи і оцінити її переваги перед оплатою готівкою, тому засмучені її скасуванням.

У компанії-перевізнику пояснили, що проект не закритий, а припинений. В даний час зібрані за місяці роботи валідаторів дані обробляють і аналізують, виявляючи можливі технічні помилки і поломки.

Причиною того, що пауза в проекті настала саме зараз, став локдаун – за час планованого зниження пасажиропотоку в компанії хочуть удосконалити нову систему і підстрахуватися на випадок можливих збоїв в програмі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ще одним "плюсом" для городян повинна стати можливість розплатитися карткою киянина.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай.ua писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.