Стало відомо про те, що в Києві посеред вулиці Васильківської з'явився величезний провал. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що практично в центрі столиці, на проїжджій частині вийшов великий провал. На сторінці Голосіївської РДА стався провал після виконання планових робіт, в плані яких прокладали інженерні мережі.

На даний момент роблять все можливе для того, щоб запобігти проблемі, і прокласти там новий асфальт на проїжджу частину.

Нагадаємо, що раніше в столиці стався ще один інцидент. Він був більш масштабний.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На багатостраждальному Шулявському шляхопроводі впали одночасно аж три стовпи освітлення. Відповідне відео з реєстратора автомобіля опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

В результаті був розбитий один автомобіль, і поліція відкрило кримінальне провадження за даним фактом. Влада заявила практично відразу, що винні підрядники.

Також була версія, що винні водії, які їздять по обьєтку, який ще ремонтується. Зараз продовжують з'ясовувати, хто ж винен насправді, і хто буде платити збиток.

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер

Також "Знай.ua" писав, що Кияни пішли напором на Кличка за покривання забудовників і комунальний хаос: "це вже не Майдан буде, а війна!"