Стало відомо про п'яну новорічну ДТП, яка сталася під Києвом, у місті Фастів. П'яний неадекват протаранив старенький будинок.

Таким чином, повідомляється, що водій, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, через три дні відзначення Нового року вилетів на автомобілі з дороги, і протаранив старий житловий будинок.

Залишив людей без даху над головою.

Про це написали на сторінці dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На щастя, ніхто не постраждав, людей поблизу не було. Водій же, швидко вибіг зі свого транспортного засобу, і намагався втекти.

У цей момент до місця інциденту вже збіглися люди, і почали його затримувати. Вони тримали його до моменту, поки не приїдуть співробітники правоохоронних органів.

За чий рахунок і коли почнуть відновлювати будинок-поки що невідомо. Потрібно дочекатися офіційних коментарів поліції.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.