Стало відомо про те, що під Києвом сталася страшна ДТП, в якій постраждали діти. Перші подробиці того, що сталося.

Таким чином, повідомляється, що в Білій Церкві водій під станом сильного алкогольного сп'яніння сів за кермо і поплатився за це. Автомобіль на» євробляхах " протаранив транспорт з дітьми всередині.

Під Києвом п'яний водій протаранив автомобіль, фото: Національна поліція
Під Києвом п'яний водій протаранив автомобіль, фото: Національна поліція

У поліції говорять про те, що аварія сталася з двома автомобілями, на одному з перехресті міста Біла Церква.

Винуватець керував транспортним засобом Opel з іноземними номерами, і протаранив ВАЗ-2106.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В результаті троє дітей, яким від двох до п'яти років, отримали невеликі травми, їх довелося госпіталізувати в найближчу лікарню. Через деякий час їх вже забрали додому.

У крові 39-річного чоловіка був знайдений алкоголь, 1,6 проміле. Це середній ступінь сп'яніння.

Вирішується питання стосовно відкриття кримінальної справи.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.