У Києві на одній зі станцій метро утворилася серйозна товкучка: десятки людей стовпилися біля турнікетів і не могли потрапити на станцію.

Про подробиці події розповідає "Київ Оперативний" в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на одній з центральних станцій столичного метрополітену. Ймовірно, через збій платіжних терміналів, пасажири не могли нормально пройти через турнікети, що спровокувало величезну товкучку.

Деякі пасажири перебували в натовпі без захисних масок, а про соціальну дистанцію там навіть не йшлося.

Десятки людей були на нервах через поломку метрополітену, а один з пасажирів настільки розлютився, що почав лаятися зі співробітником підземки і навіть зламав ногою турнікет. До слова, він також був без маски. Чоловік спробував пробратися через зламану конструкцію до станції, проте працівник метро перешкодив йому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві проведуть капітальний ремонт Хрещатика. Головна вулиця отримає 1165 метрів оновленого дорожнього покриття та тротуару. Також буде облаштована локація для того, щоб люди з обмеженими можливостями могли пересуватися без перешкод.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про те, як працюватиме Київський метрополітен у новорічну ніч. Чи всі встигнуть доїхати до потрібного місця.

Також Знай.иа писав, що у Києві хитрий водій спробував обдурити інспекторів, які забирають авто за неправильну парковку.