У Києві припаркований автомобіль втік від власника і ледь не спричинив ДТП. Про це повідомляє «24 канал».

«У столиці трапилась доволі незвична і навіть кумедна аварія. Автомобіль буквально втік від свого господаря та врізався у маршрутку. На щастя, ніхто не постраждав. А водій, начебто нічого й не було, сів у машину і поїхав собі», - пишуть автори повідомлення.

«І що кумедного тут? Те що могло постраждати багато людей? Те, що нанесені збитки комусь? Те, що проїзд перекрили? Що кумедного?», «А що смішного? Безвідповідальне ставлення водія чи те, що машина спричинила небезпечну ситуацію на дорозі внаслідок якої могли постраждати люди? Що смішного, поясніть, будь ласка?», - обурюються містяни.

«В нас так фура від водія втекла, який в Сільпо товар відгружав, перетнула вулицю, зачепила кіоск і врізалась в аптеку. Богу дякувати, ніхто не постраждав», «Добре він все помітив, просто зосередився на тому, щоб швидко втекти», «"Просто сів і поїхав" - ну так правильно ж! Якби він навколо ходив, то міг би - абсолютно заслужено - і міцно в гарбуз отримати», - додають інші коментатори.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай.иа писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.