У Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі.

Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп. Передня частина машини зависла в повітрі, спираючись на бетонну конструкцію.

"Ранкове ДТП в Києві на Глибочицькій перед Артема водій Ягуар при підйомі до Чорновола намагався "злетіти", але злегка зачепив стовп ", – йдеться в повідомленні.

На опублікованому відеоролику можна помітити, що передня частина автомобіля серйозно постраждала, а стовп, в яку він врізався, тріснув і покосився. Про постраждалих інформації не надходило, на місці події працювали правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Подивитися на нову скульптуру приїхала поліція Шевченківського району", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві в новорічну ніч на напівпорожній дорозі зіткнулися автомобілі двох служб таксі - "Болт»і "ухил".

Також Знай.иа писав, що у Києві в новорічну ніч в маршрутці побилися пасажир і водій.