У Києві сталася масштабна ДТП, за участю 5 автомобілів-водій легковика не впорався з керуванням внаслідок нападу епілепсії.

Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Короленківській у Голосіївському районі столиці. За попередньою інформацією, у водія легкового автомобіля Audi стався напад епілепсії, в слідстві чого він втратив керування і протаранив інших учасників дорожнього руху.

На даний момент водій Audi перебувати в кареті швидкої допомоги. На місці події працюють правоохоронці.

ДТП / скріншот з відео
ДТП / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ДТП / скріншот з відео
ДТП / скріншот з відео

ДТП / скріншот з відео
ДТП / скріншот з відео

Нагадаємо, що у Києві невідомий підірвав банкомат " Приватбанку". Однак влаштований ним вибух був недостатньої сили, тому забрати гроші грабіжникові не вдалося-термінал вистояв. Не отримавши бажаного, чоловік зник з місця події.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві затримали чоловіка, який, як припускають, скоїв вбивство на Майдані Незалежності. У переході станції метро подружжя зустріло своїх знайомих, і вирішили з ними привітатися. З невідомих причин виникла сварка, під час якої знайомий наніс чоловікові ножове поранення в живіт.

Також Знай.иа писав, що у Києві почалися перші аварії через складну погодну ситуацію. Таким чином, повідомляється, що з початку доби на лінію поліції прийшли повідомлення про ДТП. По всій Україні-587, з яких у 38 випадках були або загиблі або травмовані.