Недалеко від Києва, в Березівці, двоє пішоходів загинули під колесами позашляховика. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua.

Як повідомляється, автомобіль марки Porsche збив двох людей на смерть на Житомирській трасі. Люди якраз намагалися перейти дорогу по пішохідному переходу.

«Страшна ДТП з ранку на Житомирській трасі, біля Березівки, у бік Житомира.

Позашляховик Порш збив дві людини, на смерть. Траса в снігу, гальмівний шлях у позашляховика дуже довгий", - написав автор повідомлення, додавши, що на місці аварії працює патрульна поліція.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Не ганяйте по трасі!",- звернувся він до читачів.

"Тому що тільки в нашій країні через швидкісну трасу може бути наземний перехід!", "Тепер, хто не правий, буде сидіти (але це не точно), а хто правий-лежати... Будьте гранично уважні і обережні - не випробовуйте долю!», "Нєх*й лохам по дорозі ходить, успішна людина на роботу їде",- коментують подію кияни.

Раніше повідомляли, покалічені п'яним майором курсантки воскресають до життя, неймовірна сила духу.

Знай.uа писав, у Києві п'яний майор "відрізав ноги" двом студенткам, українці сатаніють.