Стало відомо про те, що на Виноградарі вже більше місяця не можуть полагодити трубу, яку прорвало. У квартирах парилка і грибок.

Таким чином, повідомляється, що в Межовому провулку, 3 прорвало теплотрасу. Сталося це більше місяця тому.

Тоді місце огородили, і, всі роботи на цьому закінчилися. Незважаючи на стрічку, діти продовжували там грати, нікого це не зупиняло.

У квартирах, які розташовані на першому поверсі, справжня парилка. Місцеві вже втомилися скаржитися, і нічого не можуть з цим вдіяти. Всі звернення до співробітників комунальних служб безрезультатні.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ніякого чіткої відповіді, стосовно того, коли саме почнуть ремонтувати труби-немає.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.