У Київській області сталася смертельна ДТП - водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, влетівши в клумбу.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч з 17 на 18 грудня в селі Мала Вільшанка Білоцерківського району Київської області. Водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, внаслідок чого його винесло на зустрічну смугу руху, а незабаром і в декоративну клумбу з деревом.

На жаль, легким переляком відбутися не вийшло – двоє 17-річних пасажирів і сам 39-річний водій загинули на місці події.

На місці інциденту працював наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого ВП, а також співробітники Слідчого управління поліції Київщини. За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 3 статті 286 (порушення безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвели до загибелі кількох людей) КК України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Постраждалий автомобіль був поміщений на стоянку тимчасового утримання. Поліція встановлює всі подробиці трагічної аварії.

Нагадаємо, що у Києві у вантажівки, яка перевозила меблі, відірвався кузов.

Як повідомляв портал Знай.иа, у "Борисполі" затримали чоловіка, який почав курити прямо на борту літака.

Також Знай.иа писав, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.