У Києві на Майдані Незалежності тривають протести підприємців. Про це розповіли в телеграм-каналі «Perepichka News».

"Одягайтеся тепло, беріть парасольки, чай, каву, гарний настрій...» ,- пишуть автори повідомлення, натякаючи на відоме запрошення від Мустафи Найєма, яке стало початком Євромайдану восени 2013 року.

Як повідомляється, сьогодні на площі близько трьох сотень протестувальників, хоча ще вчора їх було не більше сотні.

Щоб зігрітися і не сидіти голодними, учасники акції встановили тут же польові кухні: протестувальників пригощають яблуками, пиріжками і гарячими напоями.

Фото: Вести
Фото: Вести

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фото: Політика Країни
Фото: Політика Країни

Фото: Telegram Політика Країни
Фото: Telegram Політика Країни

Однією з проблем, з якою зіткнулися підприємці – відсутність нормального туалету. Встановити на Майдані привезені з собою біотуалети їм заважають правоохоронці.

"Розкажи їм, як ти втомився в офісі», - додають в співтоваристві.

Фото: Вести
Фото: Вести

Фото: Політика Країни
Фото: Політика Країни

Нагадаємо, раніше У Києві бунтують підприємці, центр столиці оточений силовиками: сподіваються "дотиснути" до Нового року

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Майдані силовики з кийками розганяли мітингувальники - " вдарили по голові, знепритомнів"

Також «Знай.uа " писав, що У Києві гримить податковий Майдан, українці налаштовані на затяжний страйк: "Спали на стільцях"