У Києві поліцейські оперативно спіймали чоловіка, який пограбував жінку і спробував втекти.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Києва, вчора, 16 грудня.

Повідомляється, що чоловік скоїв напад на жінку. Він зірвав з неї сережки і намагався втекти, але йому завадили поліцейські.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Злочин зафіксували вдень на вулиці Академіка Корольова. Заявниця повідомила копам, що невідомий пограбував її - зірвав сережки з вух і почав тікати. Грабіжника спробував наздогнати інший чоловік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліцейські побачили громадянина, який вибігав з двору, якого наздоганяв інший чоловік. Помітивши патрульних, втікач розгубився, в результаті чого підслизнувся і впав.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

"Інспектори затримали громадянина який так і не випустив свій "трофей" з рук. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Святошинського району",- повідомили в поліції.

Нагадаємо, в Києві затримали банду злодюжок-гастролерів, які грабували людей на вулицях.

За словами учасників рейду, на їхніх очах банда пограбувала дівчину посеред столиці.

Як зазначається, грабіжники діяли за стандартною схемою « " кілька людей закривають жертву і злодійку від небажаних очей, інші - дивляться по сторонах і видивляються небезпеку».

Цього разу зловмисникам не пощастило - відразу після крадіжки гаманця з сумки 24-річної дівчини їх затримали співробітники поліції. Загальна сума награбованого сягає шести тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Голодний киянин влаштував "битву" за їжу: "готується до локдауну"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв

Також «Знай.иа " писав, що У Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує