У Києві небайдужі громадяни затримали двох чоловіків, які поцупили мобільний телефон у дівчини. Про це повідомляє «Київ Оперативний».

«На станції Індустріальна люди побачили, як двоє поганих людей крадуть у дівчини мобільний телефон. Вони не відвернулися, не відійшли, а навпаки - затримали негідників та покликали поліцію», - йдеться у дописі.

Скрін, «Київ Оперативний»
Скрін, «Київ Оперативний»
Скрін, «Київ Оперативний»

«Набили їх і вже правильно! Ще треба було по одній руці зламати!», «Таким як ці, треба все обличчя і руки чимось пофарбувати (зеленкою наприклад) або чим ще можна? Щоб через півроку, коли вони де-небудь з'являться, їх відразу видно буде!», «Красавчики! Є серед нас хороші люди, це не може не радувати! Ура!», - пишуть коментатори.

«Цих хлопців випхали з 401 маршрутки, в якій я їхала, за спробу крадіжки гаманця з сумки у жінки», - написала одна з користувачок.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«А потім поліція їх відпустила, бо своїх не саджають», - розповіли очевидці.

При цьому у поліції розповіли, що «дорогою на службу столичні патрульні затримали ймовірних грабіжників».

«Учора, близько 18:00, двоє столичних патрульних їхали громадським транспортом на службу. Раптом, на одній із зупинок на вулиці Гетьмана, що в Солом'янському районі, в салоні автобусу закричала дівчина, що її пограбували й зловмисники щойно вибігли на вулицю», - пишуть у поліції, додаючи, що «інспектори кинулись їх наздоганяти та за декілька метрів затримали».

На місце події слідчо-оперативну групу, злочинців - 40-річного та 28-річного місцевих жителів, - затримали.

Нагадаємо, що київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді напав на 94-річного старого і вкрав у нього сумку, в якій були 12 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київський суддя відпустив групу грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують чотирьох чоловіків, які промишляють крадіжками в кафе та інших громадських закладах.