У Києві на багатостраждальному Шулявському шляхопроводі завалилися одночасно аж три стовпи освітлення. Відповідне відео з реєстратора автомобіля опублікували на сторінці спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Внаслідок падіння опор постраждав автомобіль, за цим фактом відкрите кримінальне провадження. Влада міста вже звинуватила підрядника ремонту мосту, який коштував майже два мільярди гривень, у неналежному виконанні робіт.

Судячи з опублікованих фото стовпів, у них було неякісне або ж повністю відсутнє кріплення до конструкції мосту.

«Я вважаю, що та фірма, яка робила міст, повинна виплатити за пошкодження і своїм коштом відремонтувати міст, а не за наш кошт. І з усією повагою до Кличка, візьміть на свій контроль, бо флаг України за кордоном піднімати - це добре, треба ще щось робити і в Україні. Якщо вас підставляє ваша команда, то покарайте їх і поміняйте. Ми вас підтримали, і боляче дивитись на цю бездіяльність і безкарність», - пишуть городяни.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Тепер, коли їдеш, потрібно дивитись не тільки на дорогу, але й по сторонам на стовпи», «Просто горобці на дротах гойдалися, ось i розгойдали, що стовпи i впали», - сміються інші.

«Судячи з вигляду, вони не розраховувалися під кріплення тролейбусних ліній, або недокрутили і від вібрацій болти розкрутилися», «Так нормально так падають, синхронно, як і асфальт сходить разом зі снігом навесні, нескінченні підводні фонтани, у нас стовпи на всій вулиці замінили, ну чекаємо з такого ж», «Стільки грошей "вбухали" на цей міст, а відчуття, що все тримається на соплях Кличка. Головне - гроші у когось осіли на рахунках», - додають містяни.

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер