Стало відомо про те, що в Києві почали розбирати будинок, який був зруйнований на Позняках ще влітку.

Таким чином, повідомляється, що демонтаж зруйнованого під'їзду триватиме до кінця року. Розбирають конструкції за допомогою спеціального крана. Про це розповіли в спеціальному сюжеті на телеканалі «Київ».

Територія будинку обнесена спеціальним парканом. Роботи тривають вже не перший день, і горище було повністю демонтовано. Також, прибрали вже і ліфти.

Вартість усіх робіт обійшлася владі 14,5 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на Позняках у десятиповерховому житловому будинку стався вибух. Внаслідок цього сталося руйнування п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів. 16 квартир зруйновані і ще 40 пошкоджені. Крім цього, в результаті трагедії загинули 5 осіб.

"Розумію, що словами тут не допоможу. Але все одно-мої глибокі співчуття. Ми всі знаємо, як боляче втрачати близьких. Звертайтеся, допоможемо, чим можемо", - сказав Зеленський, вручивши 12 сертифікатів на нове житло постраждалим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужний вибух на Позняках: українців відправили збирати речі

Як повідомляє портал Знай Жертви вибуху на Позняках залишилися без даху над головою і звернулися до Зеленського: "обіцяв і забув"

Також Знай писав, що Жертви трагедії на Позняках у Києві отримали ключі від квартир, яких не існує