На Київщині 44-річний чоловік погрожував родині гранатою, намагаючись переконати кохану залишитися.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Бровари Київської області. На гарячу лінію "102" звернувся неповнолітній хлопець, заявивши, що йому і матері загрожує гранатою 44-річний вітчим.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що таким чином чоловік намагався утримати жінку, щоб та від нього не пішла. Поліція і вибухотехніки, які прибули на місце, забезпечили безпеку в будинку і в ході переговорів умовили зловмисника віддати гранату.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Граната / фото: ГУНП
Граната / фото: ГУНП

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили корпус гранати, детонатор до неї, а також транспортно-спускові контейнери до реактивних гранат. Все знайдене було відправлено на експертизу. На даний момент слідство встановлює шлях походження боєприпасів.

Боєприпас / фото : ГУНП
Боєприпас / фото : ГУНП

Боєприпас / фото : ГУНП
Боєприпас / фото : ГУНП

Чоловік був затриманий відповідно до статті 208 КПК України і до обрання запобіжного заходу судом перебуватиме у слідчому ізоляторі.

За даним фактом було порушено кримінальне провадження згідно частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві через ожеледицю сталася смертельна ДТП.

Як повідомляв портал Знай.иа, киян розлютив Платний туалет у центрі МВС на Туполєва.

Також Знай.иа писав, що ожеледь у Києві паралізувала нормальну роботу практично всього транспорту.