Стало відомо про інцидент, який стався в Києві. Неадеквати кинули в співробітників поліції гранату і відкрили стрілянину.

Таким чином, повідомляється, що житель Баришівського району очолював групу. Під час затримання 28-річний житель кинув у бійців КОРД гранату, після чого відкрив вогонь.

Співробітники поліції відразу ж почали відстрілюватися, і в результаті один із зловмисників отримав вогнепальне поранення в ногу. До слова, від вибуху таке був поранений і його подільник.

Поліцейські могли постраждати за те, що просто виконували свою роботу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
За фактом замаху на вбивство працівників поліції відкрито кримінальне провадження за ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування охорони громадського порядку та державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру за ч.2 ст. 15 (замах на кримінальний злочин), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.