У київських маршрутках подорожчає проїзд. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Зокрема, перевізник анонсував підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі №442 і №442-Д.подорожчання планується з 12 грудня цього року. Ціна проїзду зросте на одну гривню. Таким чином вона становитиме вісім гривень.

За словами перевізників, вартість проїзду таким чином не "виросте", а "стабілізується" - тепер вона буде такою ж, як і в інших маршрутках.

Причиною для подорожчання стало те, що приватним перевізникам не компенсують проїзд пільговиків. Крім того, через карантин по коронавірусу сильно знизився пасажиропотік.

За попередніми прогнозами, далі ситуація для перевізників і для пасажирів складатиметься ще гірше.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА зазначають, що приватним перевізникам дозволено не погоджувати підвищення вартості проїзду з міською владою, але зобов'язані про це повідомляти їх.

Раніше повідомляли, нові правила дорожнього руху: киянам впаяють більше штрафів.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні переглянули ПДР: що змінилося для водіїв, пасажирів і пішоходів.

Знай.uа писав, в Україні будуть "виловлювати" євробляхерів: можуть заарештувати майно.