До новорічних свят у Києві з'явиться головна ялинка міста - вона буде встановлена біля арки Дружби Народів.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповів засновник проекту "Folk Ukraine", організатор новорічних і різдвяних урочистостей на Софіївській і Контрактовій площах Ігор Добруцький в ході брифінгу, передає УНН.

Добробуцький нагадав, що в Києві завжди робили як європейську частину різдвяних і новорічних свят, так і українську. Цього року Організатор вирішили не робити винятків. Першою святковою локацією стала Софіївська площа-там встановлять 31-метрову штучну ялинку в тематиці "чарівний ліс".

"Вперше ми вводимо у вживання таке словосполучення, як "головна ялинка міста Києва". Бо сама локація - під Аркою Дружби Народів. Як ялинка міста (тобто у нас головна країни, а тепер ще міста) - то вона має 20 метрів заввишки і її тематика - "Кришталевий палац". Тобто, все оздоблення головної ялинки, пішохідного мосту, всіх доріжок, які йдуть до самої арки Дружби народів - буде "кришталевим". І вона буде в таких холодних кольорах ...",- сказав Ігор Добруцький.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ще одну міську ялинку встановлять на Подолі. За словами організатора, вона буде висотою в 18 метрів і виконана в тематиці "Петриківський розпис" з Дніпра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві почали продавати перші ялинки.

Як повідомляв портал Знай.иа, капелюх на верхівці головної ялинки країни, яку зараз монтують на Софійській площі в Києві, викликав запеклу дискусію серед користувачів соцмереж.

Також Знай.иа писав, що у Києві планують обмежити підхід до головної ялинки країни на свята.