Стало відомо про те, що у вагонах Київського метрополітену помітили важливе нововведення. Тепер їздити стало набагато зручніше.

Таким чином, повідомляється, що в київському метрополітені з'явилися зручні поручні, які в кілька разів спростять перебування пасажирів у вагонах. У тому числі, це стосується і людей з обмеженими можливостями.

Відповідні фотографії були опубліковані в співтоваристві» Типовий Київ " в соціальній мережі Facebook.

У вагонах почали встановлювати додаткові поручні. Їх дійсно там не вистачало. Більшість коментаторів погодилися з цим, і раді такому нововведенню.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо також, що в Київському метрополітені встановили нові турнікети. Тепер ці пристрої будуть в два рази вище, ніж старі.

Новинку вже встановили на станції метро «Сирець». Новий пристрій пропуску пасажирів неможливо перескочити або обійти. Про це розповів телеканал Київ.

Нові турнікети мають сучасний дизайн, виконані з металу. Їх висота є достатньою, щоб перешкоджати проникненню в метро «зайцям» і всім бажаючим безкоштовно покататися. Висота перегородок не дозволяє впертися руками і зробити стрибок. Пропускати пасажирів буде обертається конструкція всередині "коридору".

Нагадавши, Знай писав, що в Києві з'явиться тунель, який з'єднає правий і лівий береги під рекой.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік вирішив покурити прямо у вагоні метрополітену.

Нещодавно Знай передавав, що в столичному метро знову помічені величезні черги.