Будинок, який вибухнув на київських Позняках ще влітку почали зміцнювати зсередини перед остаточним демонтажем.

Про це розповів начальник управління питань цивільного захисту КМДА Роман Ткачук, передає сайт міста Києва.

"Зараз, ведуться роботи по його внутрішньому зміцненню для того, щоб він не розвалився в момент демонтажу. Підрядні організації вже готуються до початку робіт з виконання демонтажу”,- розповів у коментарі Ткачук.

зруйнований будинок на Позняках, фото: 44.ua
зруйнований будинок на Позняках, фото: 44.ua

За словами Ткачука, що всі пошуково-рятувальні роботи на даному об'єкті завершені вже давно. Всі речі мешканців будинку винесли. Він додав, що за розбирання будинку відповідає комунальне підприємство "Київжитлоспецексплуатація УКБ".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

зруйнований будинок на Позняках, фото: 44.ua
зруйнований будинок на Позняках, фото: 44.ua

Нагадаємо, вибух у багатоповерхівці на Позняках у Києві стався 21 червня. Без житла, документів та особистих речей залишилися сорок сімей. Було пошкоджено 40 квартир одного під'їзду, зруйновано 16 квартир з 4-го по 9-й поверх. П'ять осіб загинули. Всього в 40 квартирах було зареєстровано 125 жителів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужний вибух на Позняках: українців відправили збирати речі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жертви вибуху на Позняках залишилися без даху над головою і звернулися до Зеленського: "обіцяв і забув"

Також «Знай.иа " писав, що Жертви трагедії на Позняках у Києві отримали ключі від квартир, яких не існує