Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко порушив свою ж заборону. Або карантинні обмеження діють не на всіх?

Таким чином, повідомляється, що мер Києва Віталій Кличко заборонив відвідувати глядачам стадіони Під час футбольних матчів, однак, сам же порушив цю заборону.

У Києві пройшов матч іспанської футбольної команди "Барселона" та київського "Динамо". Через складну ситуацію в країні, матч повинен був проходити з порожніми трибунами, щоб ніхто не заразився.

Віталій Кличко, фото: скріншот з відео
Віталій Кличко, фото: скріншот з відео
Віталій Кличко прийшов на матч, незважаючи на заборону, фото: скріншот з відео

Але, не тут то було, одному вболівальнику все ж вдалося пробратися на стадіон. Йдеться про Віталія Кличка. Він сидів у VIP-ложі на стадіоні "Олімпійський".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Під кінець матчу він потрапив у кадр телетрансляції. Прімечтельно, що він сидів в масці, хоча це зовсім необов'язково. Крім Кличка і представників обох команд на трибунах нікого не було - а значить і з дотриманням соціальної дистанції проблем не було.

Вболівальники в мережі ополчилися проти міського голови, так як вони теж хотіли побачити матч на стадіоні. Не кожен день в Україну приїжджає "Барселона".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, спливли "підводні камені" обіцяних Кличком станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай презентовано кличку Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" - опубліковано офіційне звернення.

Також Знай писав, у розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.