Мер Києва Віталій Кличко, який напередодні повідомив про інфікування коронавірусом, не взяв участі у цьогорічних виборах. Він перебуває на самоізоляції та лікується вдома.

Про це мер написав у своєму Telegram.

Кличко зазначив, що здав тест на коронавірус в суботу, 24 жовтня, і він виявився позитивним.

"Сьогодні вперше за багато років я не голосую на виборах. Лікуюся вдома, на самоізоляції. Вірус вразив буквально в останній день перед виборами”, – написав Віталій Кличко.

Віталій Кличко, фото Telegram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У своєму пості він розповів, що працює дистанційно та контролює роботу міських служб.

Нагадуємо, мер Києва Віталій Кличко заразився коронавірусом перед місцевими виборами.

Про це градоначальник столиці повідомив у суботу, 24 жовтня, на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі! Коронавірус підкрався в самий незручний момент. Сьогодні отримав позитивний результат тесту. Робота мера під час пандемії передбачає постійний ризик. Спілкування з людьми, перевірка лікарень. Зокрема, регулярно бував в інфекційних відділеннях, де лікують хворих на COVID-19. Намагався берегтися. Враховуючи специфіку роботи, регулярно робив тести. Сьогоднішній, на жаль, невтішний. Почуваюся добре. Але змушений піти на самоізоляцію. Буду працювати з дому. Будь ласка, не порушуйте правила і не ігноруйте загрозу! Бережіть себе", - написав Віталій Кличко.

Як повідомляв Знай. ua, НБУ візьметься за колекторів, які санкції застосують проти вибивачів боргів.