У Києві пройшло засідання суду у справі майора Володимира Холодного, який влітку наїхав на трьох курсанток.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає "ТСН".

Відомо, що ще влітку поточного року майор Володимир холодний наїхав на трьох курсанток у стані алкогольного сп'яніння. Лікарям вдалося врятувати життя дівчатам, проте двом з них довелося ампутувати по нозі, а третя отримала серйозні переломи. Постраждалі розповіли правоохоронцям, що офіцер неодноразово погрожував їм наїздом.

Володимир холодний визнав свою провину перед судом і пообіцяв виплатити дівчатам грошову компенсацію. Однак постраждалі відмовилися від грошей дізнавшись, що дружина майора хвора на онкологічне захворювання.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місце ДТП / фото : dtp.kiev.ua
Місце ДТП / фото : dtp.kiev.ua

У понеділок, 16 листопада, в Києві пройшов суд над винуватцем трагедії. Як з'ясувалося, сьогодні не розглядали справу по суті, а вирішували процесуальні моменти і чи можна відпустити Холодного з в'язниці під цілодобовий домашній арешт. Суддя відмовила в клопотанні адвокатам майора і залишила його чекати суду за гратами.

Розгляд справи по суті має відбутися в грудні поточного року. Незважаючи на трагічність ситуації, справа досить проста, оскільки на місці були присутні багато свідків, а сам майор визнав свою провину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що курсантка військового училища Олександра Гуй, постраждала під колесами п'яного майора, вирушила на лікування за кордон разом з 13 українськими військовими

Як повідомляв портал Знай.иа, курсантка зі Львова вижила після наїзду п'яного майора і навчилася посміхатися.

Також Знай.иа писав, що збиті майором курсантки після ампутації не можуть думати про майбутнє.