Стало відомо про те, що курсантки, яким вдалося вижити в страшній ДТП, продовжили навчання.

Таким чином, повідомляється, що після аварії за участю п'яного майора Володимира Холодного, постраждалі дівчата вирішили продовжити навчання у Військово-медичній академії. І це незважаючи на те, що у дівчині були жахливі травми після аварії.

Новини ПАЛАТИ МРІЙНИЦЬ ТАНЯ Була чергова операція, тому цілий день почувалась не дуже добре, боліло сильно......

Geplaatst door Nataly Voronkova op Maandag 31 augustus 2020

На вченій раді навчального закладу вирішили, що для дівчат будуть створені всі необхідні умови. Вони зможуть продовжити навчання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз Олександра Гуй, Галина НІКОЛІН і Тетяна Ніколаєва після операції лежать в одній палаті. Дівчат відвідують рідні, друзі та небайдужі.

Волонтер Наталія Воронова опублікувала в соціальній мережі Facebook ролик після несподіваної зустрічі курсанток з тими, хто врятував їм життя - Сергієм і Антоном. Вона розповіла, як зараз дівчата себе почувають, а також закликала всезнань небайдужих допомогти їм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя

Як повідомляв портал "Знай.иа", Audi R8 розірвало на частини після ДТП з 13 авто, водія досі шукають

Також, "Знай.иа" писав, що на Тернопільщині родина молить про допомогу для покаліченого в ДТП сина