У Києві стався конфлікт між покупцем і продавцем шаурми – останній вийшов і почав розмахувати мачете.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає "Київ Оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Драйзера, 8 на житловому масиві Троєщина в неділю, 15 листопада. Між двома чоловік (покупцем і продавцем шаурми) виник словесний конфлікт, в результаті якого останній вийшов на вулицю і почала розмахувати мачете.

Увага! Відео 18+

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Через деякий час на місце конфлікту приїхав чоловік, так званий "рішала", який почав захищати шаурміста. Жінка, яка стала свідком конфлікту, спробувала заспокоїти чоловіків, за що "рішала" вдарив її ногою по коліну. Киянка викликала на місце наряд поліції.

Пізніше в конфлікт вступилися молоді хлопці, які почали захищати жінку і хотіли було побитися з чоловіком, проте очевидці вчасно зупинили конфлікт. По приїзду поліція забрала всіх учасників бійки у відділення для з'ясування обставин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві маршрутник грубо виштовхав пенсіонера за борт, мало не дійшло до мордобою.

Як повідомляв портал Знай.иа, копи виволокли з метро і побили "голого" харків'янина, а потім вибачилися.

Також Знай.иа писав, що у Харкові чоловік побив собаку на очах у дитини – хлопчик плакав і просив батька не бити тварину.