У Києві у п'ятницю, 20 вересня за адресою вулиця Залізнична, 32 сталася перестрілка. В наслідок цього був поранений охоронець, який зараз перебуває в лікарні. Передає Інформатор.

Як повідомляють очевидці, конфлікти у цьому місці відбуваються регулярно. Місцеві жителі намагаються довести, що паркан будівельного майданчики встановлений незаконно і вступають у суперечки з охороною.

Мешканці заявили, що в них кидали камені і бризкали перцевим балончиком. У якийсь момент пролунав постріл, в результаті якого постраждав охоронець.

"З власних джерел у поліції нам стало відомо, що чоловік 1981 року народження отримав проникаюче поранення в живіт. Його госпіталізували. На даний момент невідомо, хто саме стріляв. Подробиці інциденту встановлюються", - повідомляється у джерелі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що 19 вересня на цьому будівництві побили депутата від партії "Свобода" Володимира Назаренка.

"Цей чоловік вчинив на мене напад. Удар цеглиною по обличчю під час проведення слідчих заходів на території незаконного будівництва по вулиці Залізнична, 32", - написав Назаренко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, під Києвом бійка батька з сином закінчилася кривавим убивством.

Раніше Знай.ua повідомляв, під Києвом шукають яскраво одягнену дитини з паралізованою рукою.

Також Знай.ua писав, озвірілий киянин влаштував дебош у ресторані.