У Києві чоловік убив свою неповнолітню дочку через його пияцтво.

Про це повідомляє інформаційний портал "Преступности. Нет".

У Києві на вулиці Олександра Попова сталася страшна трагедія. Бабуся знайшла бездиханне тіло своєї 16-річної внучки. Літня жінка відразу ж повідомила про це в поліцію.


Коли на місце події прибув наряд поліції, господар будинку розповів, що він прийшов додому після п'янки, але це не сподобалося його дочці. В результаті цього відбувся конфлікт. Дівчина хотіла вийти на вулицю, щоб не бачити чоловіка, та він зв'язав її мотузкою, після чого відправився спати. За словами чоловіка, коли він прокинувся, то побачив доньку без ознак життя.


Тіло потерпілої направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Бабуся неповнолітньої дівчинки є її офіційним опікуном. Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом бійка батька з сином закінчилася кривавим убивством.

Раніше Знай.ua повідомляв, під Києвом шукають яскраво одягненого дитини з паралізованою рукою.

Також Знай.ua писав, озвірілий киянин влаштував дебош у ресторані.