У Києві запустять нові маршрути для міської електрички.

Читайте Знай в Google News!

Список нових напрямків опублікувала прес-служба "Київпастранс" в Facebook.

Повідомляється, що з понеділка, 16 листопада, в столиці почнуть функціонувати нові напрямки міської електрички за маршрутом Е1 в робочі дні у вечірній час: 7328, 7335, 7336, 7343, 7344, 7349.

Електропоїзд проходитиме через станції Дарниця-Почайна-Борщагівка-Київ-Пасажирський-Дарниця. При цьому, деякі рейси будуть скасовані в будні дні у вечірній час: 7504, 7506, 7508.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Міська електричка / фото: Київпастранс
Міська електричка / фото: Київпастранс

Розклад можна буде переглянути на касових павільйонах станцій міської електрички, а також на інформаційних стендах біля турнікетів. Київпастранс попередив про можливу зміну часу в розкладі руху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром потяг зійшов з рейок, пасажири "Інтерсіті" посивіли від страху.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про інцидент, який стався в поїзді " Львів-Київ". Через двох неадекватних дівчат довелося зупинити потяг. З самого початку шляху вони почали розпивати спиртні напої, Слухати голосно музику, бігали голі по вагонах, а також курили прямо там же.

Також Знай.иа писав, що 10 років тому під Дніпром сталася найкривавіша масштабна ДТП з пасажирським автобусом за всю історію України. В результаті загинуло 45 осіб. 12 жовтня 2010 р.на залізничному переїзді в м. Марганець Електровоз зніс рейсовий автобус.