У Києві, на залізничній станції «Караваєві Дачі», електричка зійшла з рейок. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"На ж/д станції «Караваєві Дачі» електричка трохи зійшла з рейок. На щастя, ніхто не постраждав", - зазначили у спільноті.

Фото "Київ Оперативний"
Фото "Київ Оперативний"

"Трохи зійшла - це як?",- дивуються городяни.

«Докерувалися, всі розікрали, повна розруха, вже в Києві на станції не можуть простежити справність рейкової колії, і це при тому, що електричка на станції рухалася повільно або зупинялася, або починала рухатися. А якби йшов вантажний довгий поїзд на швидкості-зійшов би з рейок саме там, де зійшла електричка? Однозначно були б людські жертви і чималі, людей на пероні завжди багато. Який же стан рейкової колії по всій Україні, на великих прольотах, коли по них рухаються вантажні поїзди на великій швидкості??? Йде повний розвал всіх структур життєдіяльності країни. Котимося в прірву з прискоренням, як поїзд під укіс», - обурюються в коментарях українці.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив Лякаючі цифри.