У Києві на бульварі Тараса Шевченка трапилася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у "Магнолія-ТВ".

Зазначається, що на перетині бульвару та вулиці Володимирської сталося зіткнення автомобіля марки Porsche та швидкої допомоги.

За інформацією журналістів, було госпіталізовано декількох постраждалих – травми отримали лікарі та водій швидкої допомоги. Потрапили на лікарняні ліжка і пасажири легковика, при цьому водій іномарки не постраждав.

У версіях зіткнення думки водія швидкої допомоги та легковика розходяться.

Водій швидкої стверджує, що він рухався вулицею Володимирською у напрямку оперного театру, на зелене світло світлофора. У цей час на перетині вулиці із бульваром у ліву частину машини йому влетіла легкова автівка.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Фото: "Магнолія-ТВ"
Фото: "Магнолія-ТВ"

Фото: "Магнолія-ТВ"
Фото: "Магнолія-ТВ"

Фото: "Магнолія-ТВ"
Фото: "Магнолія-ТВ"

Фото: "Магнолія-ТВ"
Фото: "Магнолія-ТВ"

За версією водія Porsche, його автомобіль рухався по бульвару у напрямку центру теж на зелений сигнал світлофора, і в цей час на перехресті опинилася швидка допомога.

Очевидці стверджують, що карета швидкої допомоги без спецсигналів виїхала на перехрестя на червоне світло. Вони припускають, що водій міг не помітити червоне світло, оскільки його перекривали тролейбуси.

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві помітили гламурну "крихітку" в рожевому.