У вівторок, 13 жовтня, в Шевченківському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю двох маршрутних таксі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Центр екстреної медичної допомоги столиці.

Відзначається, що аварія сталася на проспекті Перемоги, недалеко від медичного університету імені Богомольця. Зіткнулися дві маршрутки, в результаті чого постраждало п'ять пасажирів, троє з них госпіталізовані.

Нагадаємо, у понеділок ввечері, 12 жовтня, на Івано-Франківщині сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомила пресслужба місцевої поліції, у містечку Яремче водій Volkswagen Touareg не впорався з керуванням і вилетів в урвище. Окрім водія, в салоні знаходилося ще четверо людей. Двоє з них загинули на місці, їм було 31 і 24 роки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Єфремов знайшов собі розвагу у в'язниці: "Це така окрема камера..." Михайло Єфремов захопився грою в пінг-понг, яким займається в тюремному спортзалі.

Також портал Знай.ua писав, що під Дніпром потяг розчавив автобус з людьми - десятки загиблих, чорний день для України. 10 років тому під Дніпром сталася найкривавіша масштабна ДТП з пасажирським автобусом за всю історію України. В результаті загинуло 45 осіб.

Також портал Знай.ua писав, що скутерист створив справжній хаос на автомагістралі: нереальні кадри з моменту ДТП. Водій скутера з Тайваню знаходиться в комі після того, як на автостраді в Нью-Тайбеї сталося ДТП за участю не менше 10 автомобілів.