На Вінничині поховали 30-річну дівчину, яка стала жертвою резонансної дорожньо-транспортної пригоди на Хрещатику. Про це повіджомили в сюжеті «33 каналу».

Повідомляється, що того дня жінка поверталася з Голосіївського монастиря і вирішила прогулятися Майданом Незалежності. Там вона потрапила під колеса позашляховика, за кермом якого був чиновник часів Януковича Юрій Назаренко.

Загиблу поховали у неділю, 1 листопада, у селі Прибузьке під Вінницею.

"Алла тільки місяць як відсвяткувала іменини, порядна, розумна, цілеспрямована. Вона була дуже віруючою і того дня поверталась з Голосіївського монастиря", – зазначають рідні жінки.

Оскільки дівчина була незаміжньою, її вирішили поховати у весільній сукні, як наречену.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Адвокати винуватця аварії стверджують, що йому стало зле за кермом після операції на серці.

«Просто не хочеться вірити в цей жах. Нехай той водій подивиться в її очі, повні життя і щастя, все це він відібрав у неї назавжди. Дуже шкода дівчинку »,« Найнеприємніше це те, що винуватець ДТП робить з себе жертву і намагається вийти сухим з води »,« Завжди дивуюся і не можу зрозуміти, коли гинуть віруючі люди. Чому бог не захищає тих, хто вірою і правдою вірить йому. Може, хто мені пояснить? », - коментують українці.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево.

Як повідомляє портал " Знай.uа» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка - такого кошмару копи ще не бачили