У Київській області автомобіль збив лося, внаслідок чого загинув пасажир легковика і тварина. Про це повідомили у спільноті "Вартові еспресо" в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що трагедія сталася 22 жовтня на автотрасі Київ — Іванків. Водій автомобіля марки Renault не встиг зреагувати на несподівану появу дикої тварини на дорозі.

Удар був такої сили, що лось вилетів на капот автомобіля та протаранив лобове скло. Внаслідок аварії із важкими травмами довелося госпіталізувати 36-річного водія автомобіля. Його пасажир, який на момент зіткнення перебував на передньому сидінні машини, не вижив – його на смерть притиснуло тілом загиблої тварини. Чоловік загинув на місці.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Таке часто відбувається з дикими тваринами... Вздовж траси треба встановлювати загородження з періодичними проходами для великих тварин... Так всюди роблять, і в Європі, і в інших країнах, особисто сам бачив», - коментують незвичайну ситуацію українці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Додамо, що 19 жовтня на Рівненщині загинула молода жінка та її ненароджена дитина. Ще три людини - в лікарні у важкому стані.

Нагадаємо, що п'яна киянка на Лисій гумі потрапила в аварію - в салоні ридала перелякана дитина

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна"

Також портал Знай.ua писав, що у річницю загибелі Поплавської сестра актриси розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон"